Wat wij doen

Wat wij doen | onze opdrachtgevers

Uitvoering van een bouwproject doe je niet alleen, dit doe je samen met betrouwbare partners. Een netwerk die Versteeg in de loop der jaren zorgvuldig heeft opgebouwd. Goede communicatie en heldere afspraken zijn essentieel om een project tot volle tevredenheid van alle partijen, naar de eindstreep te brengen.

U bent eigenaar van een industrieel pand
En u zoekt advies over het optimaliseren van de bestaande ruimte(s) van uw pand? Uw werkzaamheden breiden uit en u wilt de bestaande bedrijfsruimte efficiënter indelen? Bij Adviesbureau Versteeg werken wij naar bouwtechnische-oplossingen voor al uw vragen.

Heeft u een fabriek of monumentaal pand aangekocht en gaat deze van functionaliteit veranderen? U zoekt een adviesbureau die zowel bouwtechnisch als uitvoerend kan werken? Bij Versteeg bent u aan het juiste adres voor advies, berekening en tekenen van verbouwingen, in combinatie met advies fundering, bouwmetingen en vergunningsaanvraag.

U bent vastgoedbeheerder of een vastgoed-adviesbureau
Zoekt u een gedegen bouw-adviespartner voor uw gebouwen? Voor verschillende partijen voeren wij bouwinspecties uit van bestaande woningen, hoogbouw en panden. Denk hierbij aan verzakkingen en scheurvorming, schade-expertise en het monitoren van verzakkingen en scheurwijdte door middel van deformatiemetingen.

U bent aannemer
Zoekt u een bouwtechnisch adviesbureau om de continuïteit te waarborgen van uw project(en)? Voor diverse aannemers, controleren en corrigeren wij de bouwtechnische plannen bij grote bouwprojecten, veelal in combinatie met constructiewerk- en wijzigingen.

Verder adviseren wij aannemers over de mogelijke funderingswijze, detail-engineering voor prefab-constructies van beton en controleren wij reken- en tekenwerk van toeleveranciers.

U bent architect
Wilt u uw tekeningen zowel bouwtechnisch als op constructie laten onderzoeken op haalbaarheid? In opdracht van diverse architecten, zetten wij efficiënt en snel uw grafische tekeningen om naar bouwtechnische tekeningen. Aansluitend verzorgen wij de bouwtechnische planuitwerkingen conform het bouwbesluit en brandveiligheidseisen veelal in combinatie met het uitwerken van de constructie.

Met onze bouwtechnische en constructie-ervaring kijken wij met een ruime blik naar het bouwontwerp van de architect. Mogelijke knelpunten worden direct benoemd en werken we met elkaar naar een oplossing. Daadkrachtig, efficiënt en oplossingsgericht, dat is Bouwtechnisch Adviesbureau Versteeg.

U bent een particulier met vragen
Wilt u advies over een verbouwing van uw (toekomstige) woning? Heeft u plannen voor een uitbouw, opbouw of aanbouw aan uw woning? Dan heeft u mogelijk een omgevingsvergunning nodig. Wist u dat u preventief een funderingscontrole kunt laten doen voor de verbouwing, om mogelijke scheuren en werking te voorkomen aan uw huidige woning of toekomstige aanbouw.

Teveel vragen en geen antwoorden? Bij Versteeg nemen wij u deze vragen en zorgen graag uit handen door advies en desgewenst projectbegeleiding van uw verbouwing.