Over ons

Over ons | wie wij zijn

Bouwtechnisch Adviesbureau Versteeg is sterk in het ontwerpen en berekenen van constructies uitgevoerd in beton, staal, steen of hout. Bent u eigenaar van een industrieel object, vastgoedbeheerder, aannemer of architect en u zoekt een betrouwbaar bouwtechnisch adviesbureau? Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen in uw (ver)bouwprojecten. 

Bouwtechnisch Adviesbureau Versteeg is opgericht in 1950 door ing. Bart Versteeg in de hoogtijdagen na de oorlog, waarbij de wederopbouw van ons land in sneltreinvaart ging. In de jaren daarna ontwikkelde Versteeg zich tot een gerenommeerd Rotterdams Ingenieursbureau, met diverse bekende projecten zoals Olifantenverblijf ‘Taman Indah’ in Diergaarde Blijdorp, Rotterdam.

Samenwerking
Uitvoering van een bouwproject doe je niet alleen, dit doe je samen met betrouwbare partners. Een netwerk van professionals die Versteeg in de loop der jaren zorgvuldig heeft opgebouwd. Goede communicatie en heldere afspraken zijn hierbij essentieel om een project tot volle tevredenheid van alle partijen, naar de eindstreep te brengen.

Inmiddels is het bedrijf verhuisd naar hartje Gouda, en werken zij onder een dak samen met de constructeurs van Peters & van Leeuwen.

Het Team
Het huidige team bij Versteeg bestaat uit twee bekende gezichten: Fjorder Verheij en Ingmar Valpoort. Beide heren hebben na hun bouwtechnische studie gewerkt voor verschillende constructiebureaus in de regio. De nodige bouwtechnische- en constructieve kennis en ervaring namen ze in 1999 mee naar Versteeg, alwaar ze zich in de loop der jaren verder hebben ontwikkeld tot adviseur. Achter de schermen wordt het team van Versteeg ondersteund door het secretariaat.

Oplossingsgericht
Zowel Fjorder als Ingmar zijn flexibel en oplossingsgericht. Zij gaan tot het uiterste voor hun klanten en bijten zich vast in de materie totdat een oplossing is gevonden. Kiest u voor zekerheid, kwaliteit en continuïteit, dan kiest u voor Bouwtechnisch Adviesbureau Versteeg.

Fjorder Verheij
Bouwtechnisch adviseur

+31182 231418
Ingmar Valpoort
Bouwtechnisch adviseur

+31182 231418
Yvonne Leenart
Administratief medewerkster

+31182 231418
Margriet Amersfoort
Administratief medewerkster

+31182 231418